En personlig, uformell side
for presentasjon av meg
og mitt virke...

Denne siden vises best i Ikon for link til Firefox' nettsted

Mediedesignklassens Londontur

I 5.semester på mediedesignlinja står det en studietur til London på programmet. Det er en interessant opplevelse. Vår klasse fikk se The British Museum, The John Ritblat Gallery i British Library. British Library i seg selv er verdt å se. De har forholdsvis nye lokaler, og hvordan de har kunnet bygge noe så stygt ved siden av St. Pancras og King's Cross er rett og slett nesten en gåte. Vi fikk omvisning på The Type Museum av to meget entusiastiske omvisere. Vi var også på bedriftsbesøk hos designbyråene Lloyd-Northover og Less Rain. Vi fikk også en «lettering walk» i sentrale deler av London for å kikke på forskjellige skrifttyper benyttet på bygninger og skilt. Vår guide var Catherine Dixon, en frittalende førsteamanuensis ved Central Saint Martin's College of Art and Design, hvor vi også fikk en omvisning. Vi var på Design Museum, Tate Modern og Victoria and Albert Museum.
Det ble masse trasking, masse underground og masse interessant å se. I tillegg hadde vi en del tid hvor det ikke var satt opp program, og som hver enkelt benyttet etter eget forgodtbefinnende. Jeg benyttet tiden til å traske enda mer, og suge inn inntrykk fra storbyen.
Vi bodde på et hotell som heter Arran House Hotel. Det ligger i Gower Street, og det er kort vei til det aller meste i sentrale London. Vårt hotell var rimelig og greit. Frokost på hotellet og resten måtte vi fikse sjøl. Det var ikke noe flott hotell, men helt greit. Den uka vi var der gikk veldig fort. Pengene gikk også ganske fort; London er ingen veldig billig by...